Vijver of zwembad dempen

Wilt u uw vijver dempen? Hiervoor biedt het blazen van zand dé aangewezen oplossing. Schakel ons in of neem contact op voor de mogelijkheden. Als vakman zijn wij gespecialiseerd in de zandblaastechniek en helpen wij u graag bij het dempen van uw vijver.

Benieuwd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Uw vijver dichtgooien met zand

Al vele huishoudens hebben onze specialisten ingeschakeld voor het dempen van hun vijver. Hierbij kunt u rekenen op een transparante én flexibele aanpak. Wij inventariseren uw wensen en gaan vervolgens direct aan de slag. Resultaat: een gedempte vijver naar wens. Eventueel voorzien wij u graag van passend advies voor uw tuin naderhand. Naast het dempen van vijvers kunt u bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Plaatsen van zand op moeilijk bereikbare plekken;
  • Verhogen van kruipruimtes of kelders;
  • Dempen van zwembaden.

Kortom, voor alle werkzaamheden ten behoeve van de zandblaastechniek schakelt u Zandblazer in.

Wat kost het dempen van een vijver?

Wat kost het dempen van een vijver? Deze vraag wordt regelmatig aan ons gesteld. Echter hebben wij hier niet een eenduidig antwoord op. De eventuele kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Hoe groot is uw vijver? Hoeveel kuub zand is nodig om uw vijver te dempen? Schakelt u onze specialisten alleen in om zand te bezorgen of dienen wij het complete project uit te voeren? Om de kosten van het dempen van uw vijver in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kijken dan gericht met u en uw project mee, zodat u maatwerk verkrijgt. Zodoende heeft u snel de kosten in kaart.

Neem contact op

Zandblazer is een jong, innovatief bedrijf gespecialiseerd op diverse takken van sport. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u uw vijver dempen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Meer informatie over onze zandblaaswagens vindt u in de folder. Via Facebook kunt u alvast kennismaken met diverse projecten.