Dakgrind aanbrengen

Wilt u nieuw dakgrind te laten aanbrengen op uw platte dak? Dat is een verstandige keuze. Zo voorziet u uw dak en de (woon)ruimte eronder van een extra bescherming. Het is ook verstandig om het dakgrind te laten aanbrengen door ons! Onze werkwijze laat zich namelijk het best omschrijven als efficiënt, vakkundig en oplossingsgericht!

Benieuwd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Het zuigen en blazen van dakgrind

Wij beschikken over moderne zuigwagens voor het verwijderen, vervangen of aanbrengen van dakgrind. Onze zuigwagens zijn zowel sterk, efficiënt als milieuvriendelijk. De zuigwagens beschikken over de volgende technische gegevens:

Dakgrind aanbrengen en verwijderen

Zandblazer beschikt over een jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakgrind. Van particulieren tot woningbouwverenigingen en van dakdekkers tot bedrijven, wij zuigen en blazen het dakgrind voor onze klanten op een snelle, verantwoorde manier. Hierbij kunnen wij de gevraagde werkzaamheden uitvoeren onder complexe omstandigheden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan smalle daken etc.

Vraag direct een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan voor het aanbrengen van dakgrind. U kunt Zandblazer bereiken via 0413-250197 en info@zandblazer.nl. Heeft u een urgent probleem? Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar bij verstoppingen.