Grondverzakking laten oplossen

In gebieden waar veel grondverzakking plaatsvindt, kunnen problemen ontstaan. Bij een daling van de bodem zal de grond onder uw woning inklinken. Dit zorgt er voor dat de fundering van uw woning vrij komt te liggen. Het gevolg is dat het zand vanuit de tuin onder de woning spoelt en de tuin en uw woning verzakken. Een ander probleem is dat door het zakken van de bodem, het leidingwerk kan scheuren of breken.

Benieuwd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Oorzaken van grondverzakking

Er zijn diverse oorzaken die leiden tot bodemverzakking. In grote delen van Nederland zakt de grond wegens geologische redenen. Daarnaast hebben het winnen van aardgas, aardolie en zout en bouwwerkzaamheden invloed op grondverzakking.

Verzakking huis oplossen

Wij lossen het verzakken van uw huis snel op door zandblazen in uw kruipruimte. Indien ook de kruipruimtes van uw directe buren zijn verzakt (bijvoorbeeld in rijtjeshuizen), is het verstandig om collectief de kruipruimtevloer op te laten hogen. Wanneer u alleen zelf uw kruipruimte verhoogt, zal het vocht direct naar de kruipruimtes van uw buren worden gedrukt. De kruipruimtes van uw buren zullen hierdoor sneller verzakken.
Het is natuurlijk niet verplicht om het verzakken van de kruipruimte collectief aan te pakken, echter adviseren wij wel om met de buren in overleg te gaan. Prijstechnisch is het namelijk interessant om dit soort projecten collectief aan te pakken.

Voordelen van zandblazen

Zandblazen is een kostenbesparende oplossing voor grondverzakkingen op de lange termijn. Moeilijk bereikbare plaatsen zijn door ons eenvoudig en snel te vullen. Daarnaast blijft uw woning schoon omdat alles via een slang de kruipruimte in gaat.

Kosten grondverzakking oplossen?

Afhankelijk van uw woning en het aantal m3 dat geblazen moet worden, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat. U kunt altijd vrijblijvend en snel een offerte opvragen via ons contactformulier of via info@zandblazer.nl. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen op 0413-250197.