Blaastechniek

Bent u op zoek naar dé specialist in de blaastechniek? Hedendaags heeft Zandblazer al vele huishoudens geholpen door middel van grondzuigen. Zo maken wij gebruik van een grondzuigwagen voor het verwijderen van grond en bladeren van daken, het leegzuigen van kelders of kruipruimtes én het opzuigen van puin bij verbouwingswerkzaamheden. Met gepaste trots kunnen wij bovendien vermelden dat wij sinds kort de beschikking hebben over een nieuwe zandblaaswagen voor blaastechniek werkzaamheden.

Benieuwd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Blaastechniek zand: vijver dempen of kruipruimte ophogen

Met behulp van onze zandblaaswagen blazen wij zand op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Zo is het mogelijk om blaastechniek werkzaamheden uit te voeren in kruipruimtes ten behoeve van lekkages en isolatie. Tevens is het mogelijk om (dak)terrassen of tuinen te voorzien van zand door middel van zandblazen of -spuiten. Tot slot worden wij veelvuldig ingeschakeld voor het dempen van zwembaden en vijvers. Kortom, blaastechniek is dé perfecte oplossing voor klussen die normaal gesproken erg complex of arbeidsintensief zijn.

Mogelijkheden zandblazen en grondzuigen

Heeft u een terras en wilt u deze verhogen? Maakt u al jaren geen gebruik meer van het zwembad in uw tuin en wilt u deze laten dempen? Heeft u een oude brandstoftank die gevuld moet worden met zand? Laat u helpen door ervaren medewerkers van Zandblazer. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak. Wij helpen u graag met uw blaastechniek werkzaamheden. Als aannemer in de grond-, water- en wegenbouw staan wij voor het professioneel uitvoeren van een uitgebreid aanbod aan werkzaamheden Om alvast kennis te maken met onze diensten, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en laat u verrassen door onze expertise.