Kruipruimte ophogen

De grond in uw kruipruimte kan verzakken. De gevolgen hiervan moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Zo kan de fundering bloot komen te liggen en het leidingwerk verzakken. Wilt u uw kruipruimte ophogen? Dan biedt zandblazen uitkomst!

Benieuwd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Zandblazen

Wij zijn gespecialiseerd in zandspuiten

Zandblazer.nl is gespecialiseerd in zandblaastechniek. Wij hebben de beschikking over geavanceerde zandblaaswagens voor het ophogen van kruipruimtes. Daarnaast kan het spuiten van zand gebruikt worden bij het:

  • Ophogen van tuinen;
  • Dempen van vijvers of zwembaden;
  • Verleggen/verhogen van kabels en leidingen.

Zand of schelpen spuiten op moeilijk bereikbare plaatsen

Het is voor ons zelfs mogelijk om het zand te spuiten op moeilijk bereikbare plaatsen. Zandblazer gaat het gesprek met u aan om te kijken wat er nodig is. Door gericht naar u als klant te luisteren, weten wij voor elke situatie de juiste oplossing te formuleren.

Kosten ophogen of opvullen kruipruimte

Binnen ons bedrijf hebben wij de beschikking over diverse speciale wagens voor zandblaastechniek. De kosten van zandblazen/zandspuiten hangen nauw samen met uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het ophogen van uw kruipruimte? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zandblazer luistert en zorgt voor een passende offerte op maat.

Kruipruimte ophogen met zand

Wij hebben al voor vele klanten de kruipruimte mogen ophogen. Via Facebook kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Tevens vindt u meer informatie over onze blaaswagen in de folder. Witlox: dé specialist in zandblazen!