Grind op plat dak aanbrengen

Wilt u grind op een plat dak aanbrengen? Laat u dan helpen door Zandblazer. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in het aanbrengen van dakgrind. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat de gevraagde werkzaamheden op een professionele wijze uitgevoerd worden.

Benieuwd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Dakgrind blazen en aanbrengen

Hedendaags leveren wij zand en grind door heel Nederland. Wij kunnen echter méér dan alleen het leveren van grind. Zo zijn wij gespecialiseerd in de zandblaastechniek. Dit betekent dat wij u graag van A tot Z helpen bij het aanbrengen van grind op platte daken. Dit omslaat in het kort de volgende stappen:

  • Het leveren van dakgrind;
  • Dakgrind blazen en aanbrengen;
  • Oude dakgrind afvoeren.

Door het gehele project door onze medewerkers uit te laten voeren, ontstaat er duidelijkheid én snelle doorlooptijden. Bovendien loopt u zelf geen enkel risico bij het uitvoeren van de gevaarlijke werkzaamheden. Wij adviseren daarom dan ook te allen tijde om het blazen van dakgrind aan ervaren specialisten over te laten.

Vakbekwaam in de zandblaastechniek

Wij maken gebruik van zuigwagens voor het blazen van grind. Het is voor ons mogelijk om deze zo te manoeuvreren, zodat wij eveneens op moeilijk bereikbare plaatsen onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Verder zorgt onze expertise voor diverse mogelijkheden op het gebied van de zandblaastechniek. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het verhogen van kelders/kruipruimtes met zand én het dempen van zwembaden/vijvers.

Vraag een offerte aan

Wenst u hulp van onze specialisten bij het aanbrengen van grind op uw platte dak? Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Een kleine impressie van onze dienstverlening vindt u onder diensten. Tevens biedt onze folder meer inzicht over zandblazen. Daarnaast kunt u terecht op LinkedIn en Facebook voor meer informatie over Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst.